Instagram

Facebook Üzerinden İnstagram Bağlantısını Kaldırmak

İnstagram Facebook ile giriş konusu en çok merak edilen konulardan birisidir.  Facebook Üzerinden İnstagram Bağlantısını Kaldırmak konusunu nasıl kaldıracağınızı bu makalemizde ele aldık


Instagram Üzerinden Facebook Bağlantısı Kaldırmak Nasıl Yapılır ?

Instagram henüz Facebook'u geçememiş olsa bile, Her geçen gün ardında bıraktığı binlerce kişiyle günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformu olmaya sağlam adımlarla gidiyor.

Özellikle Mark'ın Instagram'ı satın almasıyla beraber bu sağlam adımlar hızlanmış oldu. İnsanlar arasında Instagramın, Facebook'un desteğiyle yükselişi ve popülerliğinin katlandığı genel olarak bilinir bir hal aldı.

Oluşan bu durum Instagram'ın, Facebook aracılığıyla yönetilmesinede imkan sağlar hale geldi. Açıkcası çoğumuzunda bildiği gibi bu desteğin en fazla kullanıldığı bölüm ise instagram facebook ile giriş bölümüdür.

Instagram Facebook ile giriş özelliğini kullanmadan önce okurlarımızın en sık merak ettiği konuların başında yer alan Facebook Sayfa Oluşturma adlı makalemize burdan ulaşabilirler.

İnstagram facebook ile bağlan özelliği kullanıp bu sayede fazla zaman kaybetmeden, ekstra bilgi girişi ve benzeri şeylerle uğraşmadan, instagram facebook ile giriş yapmak istiyorum özelliğini kullanmak istiyorsanız Instagram'a Facebook hesabınızla kolayca giriş yapıp kayıt olabiliyorsunuz. Bu şekilde kayıt olduğunuzda mevcut Facebook hesabınız yeni açmış olduğunuz Instagram hesabına bağlı bir hale geliyor. Bu sosyal medyaları birbirine bağlamanın faydaları olduğu gibi zararlarıda var.



Instagram Facebook ile Giriş Nasıl Yapılır ?

Araştırmalarımız sonucu instagram'a üye olan çoğu kişi fazla soru sormasından dolayı biraz bıkkınlık gösteriyorlar. Bu durumun farkına varan instagram. Daha doğrusu facebook'un instagram'ı satın almasından hemen sonra instagram'a kayıt olama bölümünde: https://www.instagram.com/accounts/emailsignup/ instagram facebook ile giriş yap kısmı koydular. Bu sayede neredeyse tüm dünyanın kullandığı facebook üyeleri kolayca instagrama tek tık ile kaydolabilir hale geldiler.
Faydalarından bahsetmek gerekirse, Instagram hesabınızda paylaştığınız bir görseli, Facebook sayfanızla eşleştiğinizden tam zamanlı aynı anda paylaşabiliyorsunuz. Kısacası 2 sosyal medya hesabınızı 1 sosyal medya hesabınızdan yönetebilir hale geliyorsunuz. Tabi bu birlikteliğin iyi yanı.. Peki instagram facebook bağlantısı kurma nasıl yapılır?

Bahsettiğimiz gibi bir de kötü yanı var. Her durumda olduğu gibi bu birlikteliğinde bazı dezavantajları da mevcut. Bir çok arkadaşımız gibi sanıyorum ki sizde  bu özelliğin olumsuz yanından dolayı bu makaleyi okuyor ve bir çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. 

Bu olumsuzluklardan kurtulmak isteyen okurlarımız için kurtuluş var.. Öncelikle instagram indir bölümünden Instagram uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra instagram giriş nasıl yapılır sayesinde kayıt olurken veya daha sonrada facebookla bağdaştırdığımız instagram hesabımızın bağlantılarını kaldırmamız gerekiyor. Söyleyeceğimiz adımları dikkatlice yapmanız durumunda, hesaplarınız arasındaki bağlantıyı kaldırmış olacaksınız.

İnstagram facebook ile giriş yapma ile öncelikle Facebook hesabımıza giriş yapıyoruz. Daha sonrasında ''Ayarlar'' bölümüne giriyoruz. Ayarlar bölümünden ''Uygulamalar'' kısmına giriyorsunuz ve bu kısımdan Facebook hesabınıza bağlı olan bütün uygulamaları görebilirsiniz.

Buradan Instagram'ı kaldırmanız aradaki bütün bağlantıyı koparmış olmanız anlamına gelecek...

Şimdi aklınıza gelen diğer soruyu cevaplama başlayalım. Peki Bağlantıyı kopardık..

Instagram hesabıma nasıl gireceğim ?

Çok güzel bir soru, bizde güzel bir şekilde yanıtlayalım o halde..

Mevcut kullanıcı adınızı biliyorsunuzdur. Bizim ihtiyacımız olan şey instagram şifreniz. Bunu nasıl elde edeceğiz?

İnstagram login alanından instagram giriş yapamıyorum ile şifremi unuttum kısmına gelip, Facebook hesabınızdaki mail adresine yeni şifre talebi yollamanız olacaktır.

Eposta adresinize gelecek linke tıklayıp instagram giris yap ile yeni şifrenizi belirledikten sonra bağımsız bir şekilde sosyal medya hesaplarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Diğer konularımızdan olan facebooktan instagram hesabını silme hakkındaki bütün detayları blog sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz.


Diğer Yazılarımız