Instagram

Instagram Arşiv ve Hikayelerde Öne Çıkanlar Özelliği

  Popüler sosyal medya platformu  olan Instagram popülaritesini  dahada artıran yepyeni özelliklerle güncellendi.Instagram Hikayeler özelliğine bir de Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar adı verilen oldukça önemli iki yenilik siz değerli Instagram kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.


  Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar olarak adlandırılan bu yeni özellikler 2013 yılından bu yana Instagram profillerinde yapılan en büyük güncelleme olarak dikkat çekti.Bu yeni özellikle birlikte insanlar artık hikayelerinde paylaştıkları en özel ve unutulmaz anlarını kaydedebilecek ve profillerinde yayınlayabilecektir.


  Bu paylaşımları daha uzun sürelere imkan veren Instagram uygulaması yapmış olduğu bir diğer özellik olan Instagram IGTV Özelliği sayesinde kullanıcıların daha uzun sürelerde çekmiş olduğu videolara burdan paylaşmalarına olanak vermektedir.
Instagram'da hikaye paylaşamıyorum diyenler oluyor bu konuyu ele almak gerekirse, telefonunuzda mevcut instagram'ı silip yeniden yüklemeniz sorununuzu ortadan komple kaldıracaktır.


  Son günlerde sıkça sorulan sorulardan birisi ise instagram hikaye görüntüleme hilesi oluyor. Açıkcası instagram'ın bu konularda düşüncesi ve fikirleri ortada. Lakin bunun hilesi her şeyde olduğu gibi tabiki var. Paketlerimiz kısmından https://www.instakib.com/paketlerimiz bu paketlere bakabilirsiniz.

 
  Yani Hikaye Arşivi  adı verilen bu özellik sayesinde hikayeler kaydedilebilecektir.24 saati doldurduktan sonra arşiv kısmından erişebileceğiniz hikayenizi, Hikayelerde öne çıkanlar özelliği ile profilinizde paylaşmanız da mümkün.Üstelik fotoğraflarınızın üst kısmında sergilenebilecek olan hikayeler farklı koleksiyonlar halinde sergilenebiliyor.Öz çekimleriniz, arkadaşlarınız ile fotoğraflarınız, gezileriniz hikayeler tarafından farklı koleksiyona dönüşebilmesi ise markalar tarafından çok daha farklı şekilde yankı bulabilir.Instagramın bu özelliği sayesinde markalar ürün modellerini ve reklamlarını kampanyalarını aynı anda farklı başlıklarda sergileyebilir.

  Hikaye kliplerinizi yüklediğiniz çözünürlükte kaydedebilmeniz Arşiv  özelliğinde fotoğraf ve hikaye arşivleriniz arasında geçiş yapabilmenizde mümkün.Arşivden tarih çıkartmalarına sahip gönderilerilerinizi kronolojik olarak görüntüleyebiliyorsunuz.Tüm arşivinizi tek bir seferde telefonunuz indirebiliyorsunuz ancak telefonunuz kaydetmek istediğiniz gönderileri tek tek seçerek  kaydedebilirisiniz.Arşivlerde yer alan hikayeleri öne çıkarabilirisiniz çıkanlarda dm yada Anasayfa  profillerde paylaşabilirisiniz.

Instagram Hikayeler Öne Çıkanlar Nasıl Kullanılır ?

  Instagram Hikayeler Öne Çıkanlar özelliğini kullanmak için uygulamada bazı değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklikler uygulamanın tasarım kısmına da etki eden değişikliklerdir. Yeni sistemin kullanımı da haliyle bu yeni düzene göre oluşturulmuş durumda.

Instagram Hikayeler Öne Çıkanlar özelliğini kullanabilmeniz için ;


GÜNCELLENDİ

Hikaye Arşivi Nedir?

  Instagram hikayeleri bilindiği gibi 24 saat kalan kısa zamanlı paylaşımlardır. Bu paylaşımlar 24 saat sonunda yok olurlar. Instagram yok olmasını istemediğiniz hikayeleriniz izin hep profilinizde kalacak öne çıkarma özelliğini sunarken, aynı zamanda profilinizde olmasını istemediğiniz ama silinmesini de istemediğiniz paylaşımlarınızı arşivleme özelliği sunmuştur. Bu özellik sayesinde Instagram hesabınızda hikaye olarak paylaştığınız tüm fotoğraf ve videolar arşiv kısmınızda tutulur. Bu paylaşımları dilerseniz arşivinizden telefona kaydedebilir ya da daha sonra tekrar hesabınızda paylaşabilirsiniz. Arşivinize ulaşmak için:

-Instagram hesabınıza giriş yapın.
-Profilinize gidin ve Arşiv simgesine dokunun.
Burada tüm hikayeleriniz görünecektir.

Diğer Yazılarımız