Instagram

Instagram'da Beğendiğim Gönderileri Görme

Instagram'da Beğendiğim Gönderileri Görme 2018 ile son zamanların popüler uygulaması olan Instagram hakkındaki bütün bilgiler için doğru yerdesiniz.  


  Sosyal medya devi Instagram toplam 1 milyar kullanıcısı ve günlük 400 milyon ziyaretçisiyle günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformu haline gelmiştir. Bu nedenlede Instagram'da milyonlarca paylaşımlar yapılmaktadır. Haliyle platform içerisinde paylaşılan fotoğraf ve videoları beğenen sayısız kullanıcı bulunmaktadır. Bunların yanı sıra Instagram kullanıcılarının bilmediği bir çok özellik bulunmaktadır. Bu özelliklerden birisi de kullanıcıların beğenmiş olduğu paylaşımları kayıt altına tutulmasıdır. 

Bu özelliğin yanı sıra ise kullanıcıların profillerine bakıp bakmadıklarını sıkça merak etmektedirler. Instagram'da profillerine bakıldığını merak eden okurlarımıza Instagram Profilime Bakanlar Gözükür mü? adlı makalemizi okumlarını tavsiye ederiz.

Kullanıcılar beğenmiş olduğu gönderileri kaydetme özelliği sayesinde kolayca kaydetebilmektedirler. Kaydetme özelliğini kullanmayan kullanıcılar daha önce beğenmiş olduğu gönderileri Instagram'ın beğeni geçmişini kayıt tuttuğu sayfadan ulaşabilirler. Peki instagram beğendiğim gönderiler 2018 nasıl bakılır?

Instagram'ın bu özelliği sayesinde hesabınızın ayarlar kısmından daha önce instagram beğendiğim gönderiler bilgisayar ile son 300 fotoğraf ve videoları bu özellik sayesinde görüntüleyebilirsiniz. Instagram üzerinden daha önce beğenmiş olduğunuz fotoğrafları ve videoları bu yazımızla beraber sizlerde eskiye dönük beğenmiş olduğunuz paylaşımları görebilirsiniz. Instagram'ın bu özelliği kullanıcılarına sunmasının amacı kullanıcıların daha çok bilgiye ulaşmasını sağlamasıdır. Peki beğenmiş olduğum gönderiler nerdedir diye merak ediyorsanız bu gönderilerin nerede gözüktüğüne hep birlikte göz atalım.

Instagram'da Beğenilen Tüm Gönderileri Görme

  Instagram'da beğendiğim tüm gönderileri görme, Instagram'da beğenmiş olduğum gönderiler, Instagram'da beğendiğim tüm videoları görme, Instagram'da beğendiğim tüm fotoğrafları görme, gibi bir çok detayı Instagram hesabınız üzerinden daha önce beğenmiş olduğunuz eski fotoğraf ve video paylaşımları görebilmeniz artık mümkündür. Bu özelliği bir çok kullanıcı beğenmiş olsa da bir çok kullanıcı bu özelliği beğenmemiş olabilmektedirler. Peki beğenilen gönderileri nereden görebilirsiniz? Sorunuzun cevabını aşağıdaki işlemlere çözüme kavuşturacağız.

Yakınlarda beğendiğim fotoğrafları ve videoları nerede görebilirim?

iOS cihazlarda beğendiğiniz son 300 gönderiyi görmek için:

  1.  Beğendiğiniz gönderileri görüntülemek için ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapınız.
  2. Ardından profilinizde bulunan  simgesine dokunun.
  3. Ayarlar kısmında bulunan "Hesap" sekmesinden altındaki "Beğendiğin Gönderiler" ibaresine dokunuz.
  4. Beğendiğin Gönderiler sayfasına tıkladıktan sonra geçmişe dönük beğenmiş olduğunuz paylaşımları burdan görebilirsiniz. 

Android cihazlarda beğendiğiniz son 300 gönderiyi görmek için:

  1.  Beğendiğiniz gönderileri görüntülemek için ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapınız.
  2. Ardından profilinizde bulunan  simgesine dokunun.
  3. Ayarlar kısmında bulunan "Hesap" sekmesinden altındaki "Beğendiğin Gönderiler" ibaresine dokunuz.
  4. Beğendiğin Gönderiler sayfasına tıkladıktan sonra geçmişe dönük instagram beğeni görme ile beğenmiş olduğunuz paylaşımları burdan görebilirsiniz.
  5. Bilgisayarda instagram beğenileri görme işlemleri henüz instagram beğendiklerim pc sürümünde bulunmamaktadır.
  6. İnstagram beğendiğim fotoğrafları görme pc işlemleri yakın bir zaman içerisinde web sürümüne gelmesi bekleniyor.

Not: İnstagram beğendiğin gönderileri topluca silme işlemlerinizi yapabilmeniz için beğenmiş olduğunuz gönderileri tekrardan beğenmekten vazgeçmeniz gerekicektir.
Instagram'da Beğendiğim Gönderileri Görme hakkında yazmış olduğumuz makalenin sonuna gelmiş bulunmaktayız.Bir sonraki makalemizde görüşmek dileğiyle :)

Diğer Yazılarımız