Instagram

Instagram'da kimseyi takip edemiyorum ?

Instagramda takip edememe sorunu neden olur ? Bu problem günümüzde sıkça karşılaşılan instagram engellemelerinden biridir. Instagram genelde kurallara uymadığınızda ve uygulamalar kullandığınızda sizi engeller. Bugün ki yazımızda bu uyarıyı açıklayacağız ve çözümünü birlikte göreceğiz.


Neden İnstagram'da Kimseyi Takip Edemiyorum ?

Tam güzel bir sayfa buldum takip edeyim diyorsunuz, ediyorsunuzda lakin 2 saniye sonra aynı profile bir daha baktığınızda tekrar takip et butonu yazdığını görüyorsunuz.Instagram'da bir arkadaşınızı veya herhangi bir sayfayı takip etmeye çalıştığınızda isteğiniz geri çekilip karşınıza bir uyarı geliyorsa, bu instagram'ın sizi bir süreliğine insanlara takip isteği yollamanızı engellediği anlamına gelmektedir.

Bu sorunun yanı sıra Instagrama Giriş Sorunu yaşayan okurlarımıza bu makalemizi okumalarını tavsiye ederiz.

Karşılaştığınız uyarı geçici bir engelleme olsada, oldukça can sıkıcı bir durum olduğu ortada.. Instagramda çoğu kullanıcının bilmediği işlem limitleri bulunmaktadır.

Takip limitinden başlamamız gerekirse, bunun limiti 30 dakikada maksimum 50 kişiye takip yollamaktır. Bu limitler aşıldığında Instagram'ın sistemleri otomatik bir şekilde hesaplara engelleme koyabilme özelliğine sahiptirBu konuda siz değerli okurlarımız için özel bir deneme yoluyla araştırma yaptık.

Araştırmamız sonucunda yeni açtığımız bir hesapla insanlara takip isteği göndermeye başladık bu istek 100'ü geçtiğinde tam 1 hafta takip engeli yedik.

Daha sonrasında yeni bir hesap daha altık instagram takipçi satın al kısmından kendi açmış olduğumuz hesabımıza takipçi gönderdik. Takipçisi çoğalan hesabımızla gene aynı şekilde 100 kişiyi takip ettik ve gördük ki hiç bir engel yemedik.

Burda aslında anlatmak istediğimiz, bize kalırsa limitlerin aksine instagram, profillerin kalitesine ve aktif duruşuna göre engellemeler koyuyor.

Piyasada maalesef hızla yaygınlaşan takipçi ve beğeni kazanma siteleri instagram hesabınızın hem çalınmasına hemde spam haline gelmesine neden olabiliyor.

Bu tarz uygulamalara giriş yapmamanızı ve hiç bir uygulamaya şifrenizi paylaşmamanızı öneriyoruz.

ÇÖZÜMÜ:

Saygılarımızla
Instakib Ailesi..

Diğer Yazılarımız