Instagram

Instagram Fenomenleri

İnstagram fotoğraf ve video paylaşmaya yönelik bir sosyal medya ortamıdır. Bu ortamda insanlar birbirlerini takip edebilir ve paylaşımlarına beğeni ve yorumlar yapabilirler. Bu olanaklar doğrultusunda özellikle de gençler arasında fazlaca popüler olmaya başlayan instagram takipçi konusunda belirli bir sınırlama da getirmiyor. Ne kadar çok paylaşım yapar insanlara ulaşırsanız o kadar fazla takip ediliyorsunuz.


İnstagram Fenomenleri

Takipçi sayınızın artmasına bağlı olarakinstagram takipçi satın al işlemi yapan kullanıcılar zamanla instagram fenomenleri arasına girebiliyorsunuz. İnstagram fenomenleri diğer kişilere göre çok fazla takipçisi olan ve her paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum alan insanlardır. Bu insanlar kendi hesapları üzerinden çeşitli resimler, videolar yayınlayarak popülaritelerini arttırıyorlar.

En İyi İnstagram Fenomenleri

İnstagram üzerinde insanların sıkça takip ettikleri yüzlerce fenomen var. Bu insanların hesaplarını binlerce insan takip ediyor. Sayfalarından yayınladıkları ve tamamen özgün olan videolar sayesinde en çok arananlar listesine giriyorlar. Her videoya binlerce beğeni ve yorum yapılıyor. Bu da onların popülaritesinin artmasını sağlıyor.

İnstagram Fenomeni Olmak

İnstagram üzerinde binlerce insanın takip ettiği bir fenomen haline gelmek biraz zaman ve emek isteyen bir iş. Takipçi sayınızın artması ve sürekli olarak insanlara farklı resimler ve videolar sunabiliyorsanız işiniz daha da kolay olacaktır. Bu aşamada ilk olarak kendinize kolay bir instagram hesap ismi bulmanız gerekiyor.

İnsanlar sizleri aradıklarında kolay bir şekilde bulabilmeliler. Sonrasında hesabınız için bir tema seçin. Bu hesap üzerinden insanlarla ne paylaşacaksınız. Kendi videolarınız olabilir, fotoğraflar olabilir, dekorasyon ya da manzara resimleri üzerine olabilir. Bu kısım tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış bir alan.

İnstagram Fenomeni Olmanın Yolları

Hesabınızın sıkça takip edilmesini istiyorsanız diğer fenomenlerin izledikleri yolları izleyebilirsiniz. Ancak bunu yaparken taklit durumuna düşmekten kaçının. Paylaştığınız her şey kendinize özgü olsun. İnsanlar sizleri diğer fenomenlerle karşılaştırma hatasına düşmesinler. Bir fotoğrafı yayınlamadan önce fotoğraf üzerinde oynama yapabilirsiniz. Bunu yaparken instagramın filtrelerini kullanabilirsiniz. Paylaştığınız videoları ve fotoğrafları konu ile ilgili olarak doğru hastginleri kullanmaya da özen gösterin

Takipçilerinizle Bağlantı Kurmaktan Çekinmeyin

Sizi takip eden insanlar her paylaşımınıza binlerce yorum ve beğeni bırakacaklar. Bu yorumların bir kısmı olumsuz bir kısmı ise olumlu olacaktır. Sert şekilde eleştirilmekten çekinmeyin. Hatta insanların sizleri daha çok izlemesini ve merak etmesini sağlayacak paylaşımlar yapmaya devam edin. Sizi eleştiren yorumlar sayesinde başka takipçiler kazanacağınızı da unutmayın. Takipçilerinizin istekleri doğrultusunda zaman zaman farklı türden paylaşımlar da yapabilirsiniz.

Instagram Fenomenleri Nasıl Para Kazanır?

  Günümüzde para kazanmak oldukça kolay hale geldi. İnsanlar artık sosyal medyalardan da para kazanabilmektedir. Bu nedenle de fenomen olma isteği, fenomen sayıları gün geçtikçe artmaktadır. Peki Instagram fenomenleri nasıl para kazanıyor? Bunun 3 farklı yolu var:
1- Başka sayfaların reklamlarını kendi hesaplarında paylaşarak,
(250.000 takipçisi olan aktif bir hesap tahmini olarak 80TL ile 200TL arasında reklam ücreti almaktadır.)
2- Kendi ürünlerini hesaplarında satarak,
3- Satış ortaklığı ile para kazanabilirler.

Instagram Üzerinden En Çok Para Kazanan Fenomen Kim?

  Tabiki bu sorunun cevabı şüphesiz Çağrı Taner'dir. Çağrı Taner kazandığı paralarla kendine yeni hesaplar alarak işini daha da büyüttü. Hesapları aktif olarak kullanması daha çok para kazanmasına imkan sağladı.

Diğer Yazılarımız