Instagram

Instagram Fotoğraflarına Müzik Ekleme

Hemen hemen herkesin derdi olan, özellikle iphone kullanıcıların büyük derdi olan instagram paylaşımlarına müzik eklemek çok kolay. İşi oldukça pratikleştiren ve kolaylaştıran uygulamalar mevcut. Müzik dışında videolarınızıda düzenleyebileceğiniz ve istediğiniz bir müziği ekleyebileceğiniz ios ve android telefonlar için özel programlar var. Bugünki yazımızda sizlerle bu programları paylaşacağız ve programlar hakkında bilgiler sunacağız.


  • Ilk tavsite edeceğimiz uygulamanın adı '' Flipagram '' uygulaması, uygulamayı ios ve android telefon veya tabletinize kolay bir şekilde kurabilirsiniz Tamamen ücretsiz olan uygulama ile fotoğraflarınıza dilediğiniz müziği ekleyebileceksiniz üstelik fotoğraflarınızla slay yapabilir veyahut mevcut videolarınızı montajlayıp müzik ekleyip daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.
  • Flipagram uygulamasını indirdikten sonra uygulamayı açıyoruz.

  • İndirmiş olduğumuz 'uygulamamızı açtıktan sonra “Facebook ile devam et” veya e-postanız ile hesap oluşturarak kayıt olabilirsiniz. Facebookta mevcut fotoğraflarınız üzerinden montaj yapmak istiyorsanız  “Facebook ile devam et” kısmı size kolaylık sağlayacaktır.
  • Facebook ile giriş yap seçeneğine bastığınız taktirde “Adınız Olarak Devam Et” butonuna basmanız halinde Flipagram uygulamasına facebook hesabınız üzerinden yetki vermiş olacaksınız.
  • Uygulamamızı açtıktan sonra gönderimizde kullanacağım fotoğrafları nereden erişebileceğimiz seçiyoruz. Bunlar arasında instagram, facebook ve galeri seçenekleri mevcut. Eğer instagram veya Aynı zamanda bu yetki sayesinde facebook üzerinde bulunan fotoğraflarınızıda kolaylıkla erişir hale gelip kullanabileceksiniz, bunun için Flipagram uygulamasına fotoğraflarınıza erişmesi için için yetki vermeniz gerekmektedir.
  • Daha sonra facebook veya telefon galerinizdeki bir fotoğrafı seçerek veya program üzerinden bir fotoğraf/video çekerek montaj işlemlerinize başlayabilirsiniz.
  • Montaj ekranının alt kısmında yer alan müzik ekle ibaresine basarak fotoğraflarınıza veya videolarınıza müzik ekleyebilirsiniz..
  • İos kullanıyorsanız itunes'ınızdaki müziklerden birini seçmeniz gerekecektir.Bildiğiniz üzere iosdaki şarkılar ücretli olduğundan şarkının tamamamını videonuza veya fotoğrafınıza eklemek isterseniz şarkıyı satın almanız gerekmektedir. İtunes'da ki müzikleri 30sn şeklinde ücretsiz faydalanabileceğinizden bana kalırsa hepimiz için bu süre yeterli olacaktır :)
  • Seçmiş olduğumuz şarkıyı videomuza veya fotoğrafımıza ekledikten sonra ''gizli olarak kaydet'' seçeneğine basıp galerimize kaydedebiliriz.
  • Gelelim yapacağımız son aşamaya.. Hazırlamış olduğumuz görseli instagram veyahut diğer sosyal mecralarda paylaşmaya..
  • Instagram fotoğraflarına müzik eklemek işte bu kadar kolay..

Özenerek hazırlamış olduğunuz videolarınız veyahut fotoğraflarınız verdiğiniz emeğe karşılık size beğeni veya görüntülenme olarak tatmin edici sonuçlar getirmediğini düşünüyorsanız. Web sitemiz üzerinden faturalı ve kurumsal olarak hizmet verdiğimiz paketlerimizden alabilirsiniz. 

Sağlıcakla kalın.

Diğer Yazılarımız