Instagram

İnstagram Görüntü Yüklenemedi Hatası

Kullanıcıların İnstagram hesapları üzerinde yaşamış oldukları en büyük sorunların başında son zamanlarda sıklıkla görülen instagram görüntü yüklenemedi hatası geliyor. Bu sorunun meydana gelmesinin ana nedeni İnstagramın herhangi bir güncelleme yapmaması olarak gösteriliyor. Özellikle instagramı yoğun bir şekilde kullanan kullanıcıların görüntü yüklenemedi sorununun sıklıkla yaşaması da bu nedene dayanıyor.


İnstagram Görüntü Yüklenemedi Hatası

Bu sorunun geçici de olsa çözümü kullanıcıların cihazlarından ayarlar bölümüne tıkladıktan sonra uygulamalar bölümüne tıklaması ve açılan listeden instagram uygulamasının üzerine tıklayarak yine açılan sayfa üzerinde verileri temizle bölümüne tıklamaları ile birlikte güncelleme gelmediğinden oluşan görüntü yüklenemedi sorunu geçici de olsa bu yöntem ile giderilebiliyor. Aşağıdaki görselde belirttiğimiz gibi instagram'da fotoğraflarınızı paylaşmakta sorun yaşıyorsanız aşağıdaki adımlarımızı denemenizi ve Instagram Video Yükleme Sorunu  adlı makalemizi okumanızı öneririz. Yaşadığınız bir sıkıntı veya problemi yorumlarda sormanız durumunda hemen size yardımcı olacağımızı bilmenizi isterim. Sektörde instagram takipçi satın alma hakkında işlemler veren Instakib'e sorularınızı gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz.

Görüntü Yüklenemedi Hatasının Genel Nedeni

Bu bilgiler belli bir süre sonra artış gösterdiğinde cihazların kapasitelerini oldukça fazla doldurması nedeni ile kullanıcılar instagram üzerinden fotoğraf yüklemek istediğinde kapasite alanının dolması nedeni ile görüntü yüklenemedi hataları ile karşılaşmak mümkün hale geliyor. Bu sorunun geçici süreli olsa da çözümü bu depoda biriken verilerin belirli aralıklar ile silinmesidir.

Android Cihazlar ile İnstagram Kullananları Yapması Gerekenler

Android cihazların yanı sıra İOS işletim sistemine ait cihazlarda instagram kullanan kullanıcıların yapmaları gerekenler ise öncelikle cihazlarından yüklenen programlar bölümüne gitmeleri gerekiyor.

Açılan sayfada en yüksek veri depolayan program ile instagram programının üzerine gelinerek ön bellek temizliği sekmesine tıklanması gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra cihazın yeniden başlatılması sorunun çözülmesini sağlayacaktır.

Windows Phone İşletim Sistemini Kullanan Kullanıcıların Yapması Gerekenler

Windows phone işletim sistemini kullanan kullanıcıların bu cihazlarda da uygulamalar bölümüne giderek instagram hesabına ait olan alana girmeleri ve burada yer alan verileri temizle bölümüne tıklamaları gerekiyor. Bu işlem ile birlikte cihaz içerisinde yer alan instagrama ait olan depolanan verilerin silinmesi ile birlikte cihazın kapatılıp yeniden açılması sorunun çözülmesini sağlayacaktır.

Diğer Yazılarımız