Instagram

Instagram Şifre Değiştirme

Instagram Şifre Değiştirme ile son zamanların popüler uygulaması olan Instagram hesabınızın şifresini değiştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.  


  Sosyal medya devi Instagram fotoğraf ve video paylaşımında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de oldukça popüler olan bir platform haline gelmiştir. Instagram uygulaması yapmış olduğu güncellemelerle milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Ülkemizde de sıklıkla kullanılan Instagram kullanıcılarının en çok merak ettiği konuların başında instagram parolası değiştirme konusudur. Bugünkü yazımızda kullanıcıların merak etmiş olduğu Instagram şifre yenileme konusunu anlatacağız. Peki Instagram Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?

Bu yazımıza başlamadan önce bu tarz sorunlardan birisi olan Instagrama Giriş Sorunu adlı makalemize göz atmanızı ve okumanızı tavsiye ederiz.

Instagram şifresi nasıl değiştirilir?

Instagram'da şifre değiştirme oldukça basit bir işlemdir. Instagram hesabınızın şifresini değiştirmek istiyorsanız bu işlemleri hem cep telefonunuzdan hem de masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızdan kolayca yapabilirsiniz.

  * Bu bölümde ilk olarak Bilgisayardan Instagram şifresini değiştirme işlemini anlatacağız.

Bilgisayardan Instagram Şifre Değiştirme


Telefondan Instagram Şifresini Değiştirme

* Bu bölümde ise Telefondan Instagram şifresini değiştirme işlemini anlatacağız.

  Seçeneklerde bulunan Hesap sekmesinin altından bulunan Şifre ibaresini dokunduktan sonra ekrandaki gibi “ornek123@ornek123.com adresine, şifreni yenilemek için bağlantı içeren bir e-posta gönderdik.” şeklinde bir pencere açılacaktır. Açılan sekmede tamama tıklayın ve bekleyiniz.

 Tamam ibaresine tıkladıktan sonra aşağıda bulunan resimdeki gibi bir bildirim gelicektir. Bu bildirime tıklayıp aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ekranınızdaki bildirime tıkladığınızda Instagram sizi gmail adresine yollanan bağlantıya yönlendirecektir. Burdan ekrandaki "ResetPassword" ibaresine dokunun ve bekleyiniz.

 Gmail adresinize gelen mavi alana tıkladığınızda Instagram sizi yeni şifrenizi yenilemek için yeni bir pencereye yönlendirecektir. Açılan yeni pencereden yeni şifrenizi oluşturarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

 

Böylelikle telefon üzerinden değiştirmiş olduğunuz Instagram şifreniz hesabınıza atanmış olucaktır.
Not: Daha önce kullanmış olduğunuz olduğunuz şifreyi yeniden kullanamazsınız.

Instagram Şifre Değiştirme işlemleri bu kadar kolaydır! Instagram Şifre Değiştirme hakkında merak ettiklerinizi yorumlar alanından belirtebilirsiniz.

Diğer Yazılarımız