Instagram

Instagram Toplu Takipçi Silme Nasıl Yapılır? [Güncel – 2019]

Instagram Toplu Takipçi Silme Nasıl Yapılır? sorunu ile karşılaşıyorsanız çözümü çok basit !



  En popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram'da ne kadar popülerliği sevsek de bazen tanımadığımız takipçilerimizi silmek ya da engellemek isteyebiliyoruz. Peki bunları toplu olarak yapmak mümkün mü? Toplu takipçi silme işlemi nasıl gerçekleştirilir? Bu işlem bilgisayarda da yapılabilir mi? Haydi şimdi bu sorularımıza cevap bulalım.

Instagram Toplu Takipçi Silme Nedir?

  Her Instagram kullanıcısı başka hesaplar tarafından takip edilmeyi, paylaşımlarının bir çok insan tarafından beğenilmesini sever. Ama maalesef artık çoğu takipçilerin gerçek kullanıcı olup olmadığını anlayamayacak hale geldik. Spam uygulamalar tarafından yapılan işlemler sonucu hiç bilmediğimiz hesaplar tarafından takip edilmeye başlandık. Ayrıca bazı indirilen uygulamalar biz farkında olmadan hesaplarımıza otomatik olarak takipçi yollamaktadır. Bu uygulamayı indirenler otomatik olarak birbirini takip etmeye başlıyor. Böyle durumlarla karşılaştığımız zaman gelen takipçilerin gerçek olup olmadığını ya da aktif mi değil mi anlayabilmemiz için bu hesapların profillerine ayrı ayrı bakmak gerekmektedir. 

  Instagram hesabınızı takip etmelerini istemediğimiz kullanıcıları silmek ya da engellemek durumunda kalıyoruz. Instagramda takipçi silmek yani unfollow etmek için önce silmek istediğiniz kişinin profiline gitmeniz gerek. Ardından profildeki bu kişiyi engelle butonuna tıklayarak engelleyebilir ya da rapor edebilirsiniz. Bu şekilde sizi takip eden bu kişiyi takipçilerinizden de çıkarmış oluyorsunuz. Ama çok fazla kişiyi takipçilerinizden çıkarmak için bu işlemi tek tek yapmak epey bir zor olacaktır. Instagram bu soruna takipçi sıfırlama işlemi ile çözüm getirmiştir. Bu işlem ile beraber sizi takip etmesini istemediğiniz profilleri aynı anda takipçilerinizden çıkarabilirsiniz.

Instagramda Takipçi Sıfırlama Uygulamaları (Örnekler):

  Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Instagram takip edenleri silme yöntemi, kişileri bloklayabileceğiniz bir yöntemdir. Toplu takipçi silmek için uygulamalar kullanmanız gerekmektedir. Bu uygulamalar android ve İOS uygulama marketlerinde farklı olarak karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda kullanılmayan bazı uygulamalar marketlerden kaldırılabiliyor. Bu nedenle Instagram toplu takipçi silme uygulamalarını ararken Google Play Store'da ya da Apple Store'da "delete Follewers on Instagram" ya da "Instagram'da toplu takipçi silme uygulaması" olarak aratmanız gerekmektedir. Bu şekilde güncel olan uygulamalar karşınıza çıkacaktır. Sizler için bu uygulamalardan en başarılı olanların kısa bir listesini oluşturduk. Siz de en beğendiğiniz uygulamayı seçip toplu silme işlemine hemen başlayabilirsiniz.

Cleaner for Instagram Unfollow, Block and Delete Uygulaması

Toplu takipçi silme işleminin yanı sıra eskiden kalan takip ettiğiniz profilleri de toplu şekilde silebilirsiniz. Ayrıca çok kullanışlı olan bu uygulama ile otomatik beğeni ve yorumlarınızı da toplu bir şekilde silebilirsiniz.

Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.novasoft.cleanerig

Clean it Up – Mass Unfollow & Unlike & Repost Uygulaması

İOS için uygun olan bu uygulamayla Instagram takipçilerini kolayca sıfırlayabilir, önceki beğenmeleriniz ve paylaşımlarınızı da silebilirsiniz.

Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://itunes.apple.com/us/app/clean-it-up-mass-unfollow-unlike-repost/id1054296542?mt=8

iOS Instagram Toplu Takipçi Silme Programı - Cleaner for IG 

Bu uygulama ile takipçilerinizin sahte ya da gerçek olduğunu anlayabilirsiniz. Aktif ve aktif olmayan takipçileri size bulur ve aktif olmayan takipçileri toplu bir şekilde silmenize yardımcı olmaktadır.

Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://itunes.apple.com/us/app/cleaner-for-ig/id1019607006?mt=8

Instagram Takipçi Silme PC’den Yapılabilir Mi?

Instagram toplu takipçi silme işlemi yukarıda da bahsettiğimiz üzere özellikle uygulamalar üzerinden yapılmakta. Bu uygulamaların çoğu telefonda açılabilmekte. Fakat bazı uygulamalar İOS ve Android Store'larda bilgisayar uyumlu olabilmektedir. Bu uygulamlar sayesinde bilgisayar üzerinden de toplu silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Alternatif olarak Google eklentilere de bakmanızı öneririz.

Instagram Toplu Takipçi Silme Kodu Var Mıdır?

Instagram toplu takipçi silme işlemini yapmak istiyorsanız bunun iki yolu vardır:

-Hesabı kapatmak.

-Uygulama kullanmak.

Uygulama kullanırken özellikle uygulamanın puanına, uygulama hakkındaki yorumlara dikkat etmeniz gerekir.

Instagram takipçi silme hilesi nedir?

Instagram takipçi silme işlemi için herhangi bir hile kullanmanıza gerek yoktur. Hile profiliniz için güveniz bir yoldur. Bunun yerine güvenilir ve kesin yol olan özel kodlanmış uygulamaları indirerek kullanabilirsiniz.

Instagram Toplu Takipçi Silme Nasıl Yapılır? konusunu ele aldığımız makalenin sonuna geldik. Kullanıcılar arasından en çok aratılan sorunlardan birisi olan Instagram Kendi Kendine Takip Ediyor (Çözüm) – 2019 sorunu hakkında yazmış olduğumuz yazıya burdan ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki makalemizde görüşme dileğiyle :)

Diğer Yazılarımız