Instagram

Instagram Video Yükleme Sorunu

İnstagram video yükleme sorunu2018 ile son zamanların popüler uygulaması olan Instagram'da video yükleme sorunu ile karşılaşıyorsanız doğru yerdesiniz.  


  Son dönemlerin popüler uygulaması Instagram yapmış olduğu güncellemelerle kullanıcılarını sevindirse de Instagram uygulamasında kullanıcıların son dönemlerde artan video sorunları can sıkmaya başlamıştır. Instagram uygulamasından bir çok kullanıcı video yükleme sırasında, veya video izlenmesi sırasında oldukça sıkıntı yaşamaktadır. Kullanıcılar yüklemiş olduğu video yüklemelerinde oluşan yükleme sorunlar beraberiyle paylaşım yapmamaktadırlar.

Bu sorunları ortadan kaldırmak amacıyla daha önce de yazmış olduğumuz İnstagrama Video Yükleyemiyorum adlı makalemize göz atarak bu tarz sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

Instagram video ve fotoğraf paylaşım uygulaması olarak bilinsede uygulamada yaşanan bu sorunlar kullanıcıların hesaplarına giriş yapmamalarına sebebiyet vermektedir. Kullanıcıların yaşamış olduğu bu sorunları ortadan kaldırılabilmeleri ve videolar da yaşanan aksaklıkları ortadan kaldırılabilmeleri için gerekli olan yöntemlere bu makalemizde yer vereceğiz.

Instagram video yükleme sorunları nelerdir ?

  Instagram'da video yükleme tarzı gibi bir çok sorunu sizde uygulamada üzerinde görmüş olabilirsiniz. Instagram'da yaşanan bu sorunun önüne geçilebilmesi için nelerin gerekli olduğuna bugünkü makalemizde birlikte bakacağız. Yaşanan bu sorunun farklı nedenleri ve çözümleri olabilmektedir. Bunların yanı sıra instagram video kalitesi ayarlama video yüklemelerinizde de bir etken olucaktır.Genellikle uygulama izinleri kapalı olduğu zaman veya önbellek dolduğunda video yükleme sorunları ortaya çıkabilir. Video yükleme sorunu ile karşılaştığınızda ilk yapmamız gereken Instagram önbelleğini ve verilerini temizlemek olucaktır. Bu sorunların devam etmesi taktirde instagram video yükleme iptal etme ile videolarınızın yüklemesini iptal edip tekrar yüklemeyi deneyiniz. Aksi taktirde yüklenen videolarda instagram video kalitesi düşüyor sorunu yaşanabilir ve instagram video formatı desteklenmiyor olabilir.

Önbelleği temizleme işlemleri iPhone ve Android‘de farklı şekilde yapılmaktadır.

iPhone cihazlarda yapılması gerekenler;

Android cihazlarda yapılması gerekenler;

Instagram Video Yükleme Problemi

Instagram Video Yükleme Problemi için Android veya iPhone cihazlarınızdan yaptığınız ayarlar sonrasında sorunuz hala devam ediyorsa bu durumda yapılacak son bir işlem bulunmaktadır. Bunun için de Instagram'a sorun bildirmeniz gerekicektir.

Instagram'da sorun bildirmek için;

Instagram video yükleme sorunu yaşayan kullanıcıların yapması gereken çözümler yukarıdaki gibidir. Video yükleme esnasında karşılaşmış olduğunuz sorunları yorumlar alanından belirtebilirsiniz.

Diğer Yazılarımız