Instagram

Instagram Kaydol - Instagram - 2018 (GÜNCELLENDİ)

Instagram Kaydol konusunu güncelleyip sorunlara kökten bir çözüm ürettik. Instagrama Kaydolma detayları ve daha fazlası için makalemizin devamını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.


INSTAGRAM KAYDOL

İnstagram Kaydol İşlemlerine Başlamadan önce

Bu makalemizde geniş bir şekilde 'Instagram Kaydol' konusunda adım adım nasıl yapabileceğinize dair detaylı bilgiler verdik. Bildiğiniz gibi sosyal medyadan uzak ve sosyal medyaya tam hakim bir şekilde kullanamayan arkadaşlarımız mevcut. 

Bu nedenle de okurlarımızın en çok merak ettiği konulardan birisi olan Instagram Hesabı Kapattırmak ve Şikayet Etme adlı makalemizi burdan okumalarını tavsiye ederiz.

Son günlerde Instagrama Kaydolma oldukça merak edilen terimlerden birisi. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyerek makalemize devam etmek istiyorum. Bildiğiniz üzere Instagram'a kaydolmak için sadece İnstagram'ın kendi uygulaması üzerinden instagram facebook ile giriş sayesinde kayıt olma işlemi gerçekleştirebiliyorduk. Bugün kimsenin aklında soru işareti kalsın istemiyoruz. Hem bilgisayardan hemde mobil telefonunuz üzerinden doğru bir şekilde nasıl Instagram hesabı açabileceğinizi anlatacağız. Kısa bir bilgi vermek gerekirse 2018'in başlarında gelen Instagram'ın güncellemesiyle birlikte bilgisayar üzerinden kayıt olamadığınız Instagram'a güncelleme ile birlikte kayıt olabiliyorsunuz. Peki instagram hesabı nasıl açılır?

Bir diğer güzel haber ise Instagram'a mail adresiniz ile kayıt olmak zorunda olmamanız. Güncelleme sayesinde mevcut telefon numaranız ile güvenli bir şekilde Instagram'a kayıt olabiliyorsunuz. Gerçi bu güncelleme hiçte bana inandırıcı gelmiyor. Bunun sebebi kayıt olduktan sonra size sürekli mail'ini onayla deyip durmasıdır. Anlatımımızda Ios yani Apple bir cihaz üzerinden kayıt olma işlemlerini resimli anlatım haline getirdik. Android kullanan okurlarımız endişelenmesin! Uygulama Android ve Ios cihazlarda birebir aynı durumdadır. İlk etapta telefon üzerinden instagram login ile kayıt olabilmeniz için resimli anlatıma başlamak istiyorum.

E Posta İle - Instagram Kaydol

E-posta ile instagram'a kaydolma işlemleri sırasıyla şöyle

Anlattığımız üzere resmin en alt kısmında bulunan Kaydol seçeneğine bastıktan sonra karşınıza gelen ekranda, şayet telefonunuzda yüklü olan facebook uygulamasında hesabınız açık konumdaysa, Instagram size Facebook ile devam et seçeneğini sunacaktır. 

Dilerseniz bu adımı seçip kolay bir şekilde devam edebilirsiniz. Bu seçeneğin hemen alt kısmında ise E-posta adresinle veya telefon numaran ile kaydol ibaresiyle karşılaşacaksınız. 

Resimde gösterdiğimiz gibi E-posta adresin veya telefon numaranla kaydol seçeneğimizi seçtikten hemen sonra ekranınıza cep numaranızın ve e-posta seçeneklerinin olduğu butonları göreceksiniz.

 Mail adresiniz yani e-postanız ile kayıt olmak istiyorsanız seçenekler üzerinden ''E-Posta'' seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. 

Gördüğünüz üzere önemli bölümlerin çoğunu bitirdik desek sanırım yalan söylemiş oluruz. İşte tam bu nokta aslında hepimizin kilit noktası olsa gerek.

 Bu alanda kimliğinizi belirleyeceksiniz yani instagram dünyasında size ait olacak insanların sizi bulacağı kullanıcı adınızı.

 Özenle kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı belirleyin, söylemedi demeyin, deneyeceğiniz çoğu kullanıcı adı başkası tarafından kullanılıyor uyarısını alacağınız kesin :)

Zorlansanızda sonunda seçtiğiniz kullanıcı adını oluşturmak için ileri seçeneğini seçmeniz gerekiyor. 

Bu aşamadan sonra artık Instagram dünyasına katılmış oluyorsunuz, 

Tebrikler.. Aramıza Hoşgeldiniz.

Karşınıza gelecek son ekranda  ''Hesabını Facebook'a Bağla'' seçeneği yer alacak. Facebooktaki arkadaşlarınızı Instagramda tek tek aramak istemiyorsanız bu seçeneği kullanmanızı sizin için önerebilirim. 

Bunu istemiyorsanız aşağıda ufacık şekilde yazılmış olan Geç ibaresine tıklamanız sizin için yeterli olacaktır. :)

Kısacası hepsi bu desek yeterli olacaktır. Mail adresiniz ile kayıt olamanız için başka işlem kalmadı.

Telefon Numarasıyla - Instagramda Hesap Açma

Yukarıda sizler için detaylı olarak anlattığımız E-Posta ile instagram hesabı açma işleminizi Telefon numanız ilede kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gerekler daha kolay olsa gerek. Yukarıdaki gibi işlemleri uygularken 

Kayıt ol > E-posta adresi veya telefon numarasıyla kaydol seçeneğini gördükten sonra tıklayalım. 

Ardından karşınıza gelecek özel numara giriş ekranına Doğru ve Aktif olarak kullandığınız Cep Telefon Numaranızı girin.

Bu ekranda dikkat etmeniz gereken tek şey, telefon numaranızı başında 0 (sıfır) olmadan girmeniz gerekmesidir. Numaranızı girdikten sonra ileri kutusuna basmanız gerekiyor.

Daha sonrasında karşınıza klasik yukarıda anlattığımız kayıt olma ekranları yansıtılacak. Aynı şekilde Adınızı ve Soyadınızı belirleyip ve sonrasında kullanıcı adınızı belirleyip instagram kaydol başlığı altındaki instagram giriş nasıl yapılır gibi bu işlemlerinizi tamamlamış olacaksınız.

Okadar hesap açtık, birde paylaşımlarımıza aktif türk kişilerden beğeni gelsin, instagram'ın keşfet kısmına düşelim derseniz instagram otomatik beğeni satın al hizmetimize göz atmanızı ve instagram giriş yapamıyorum hakkındaki tüm yazılarımıza blog sayfamızdan üzerinden göz atmanızı önerebiliriz.

Umuyorum sıkılmadan zevkle okumuşsunuzdur.

Sevgilerle..


Diğer Yazılarımız