Instagram

Twitter Gece Modu Özelliği

Twitter Gece Modu Özelliği, ile ekranınınızı koyu temaya nasıl çevirebileceğinizi yazımıza aktarmış bulunmaktayız.


  Sosyal medya platformu Twitter'in bir süredir beta sürümünde denediği gece modu özelliği yapılan yeni güncellemeyle beraber kullanıcıların kullanımına sunulmuştur. Yapılan gece modu özelliği sayesinde Twitter hesabınızda gezinirken ekranınızın beyaz ışığından rahatsız olduysanız Twitter hesabınızın ekranının koyu tema yapabilirsiniz.

Gece Modu özelliğinin yanı sıra Twitter Hesap Silme - 2018 - Resimli Anlatım hakkında merak etmiş olduğunuz tüm bilgilere burdan ulaşabilirsiniz.

Yapılan yeni özellik sayesinde Twitter hesabınızda gezinirken oldukça çekici görünen gece modu özelliği sayesinde ekranınız oldukça kullanışlı bir hale gelecektir. Gece Modu sayesinde artık Twitter hesabında gezinirken gözleri ağrıyan kullanıcıların sorununu makalemizde yazılı ve görsel olarak anlatarak çözmeye çalışacağız.

Twitter Gece Modu nedir?

  Twitteri gece saatlerinde kullanan kullanıcıların beyaz ekranları ciddi şekilde göz yorabilmekteydi ve aynı zamanda beyaz ışık uykunuzu da kaçırabilmekteydi. Bu sorunlara çözüm olarak gece modunu uygulamaya ekleyen Twitter bununla beraber kullanıcıların Twitter'da daha çok zaman geçirmelerini sağlamaya çalışmaktadır.

Twitter bu sorunları yaşayan kullanıcılara çözüm olarak, uygulamaya eklemiş olduğu gece modu özelliği ile sayesinde kullanıcıların ekranlarını daha koyu bir renk almasını sağlamaktadır. Gece modu özelliğini aktif bir hale getirdiğinizde Twitter’ın tema rengi değişiyor ve ekran daha koyu renkli arayüze geçiş yapıyor. Twitter gece modu web özelliği Twitter'in web sürümünde de kullanılabilmektedir.

Twitter Gece Modu Nasıl aktif edilir?

Twitter gece modu özelliğini aktifleştirmek için ve Twitter gece modu yok özelliği yok diyorsanız Twitter uygulamasının son sürümünü kullanmanız gerekicektir. Twitter uygulamasının son sürümünü sahip iseniz, aşağıdaki adımları izleyip gece modunu aktif hale getirebilirsiniz. twitter gece modu iphone ve android işletim sistemi cihazlarda aktif olarak kullanılabilmektedir.

Twitter Gece Modu Özelliğini Aktifleştirmek İçin ;

* Bu bilgilerin yanı sıra instagram gece modu nasıl yapılır özelliğini araştıran okurlarımız için bu özellik henüz Instagram'da bulunmamaktadır.

Twitter Gece Modu Özelliği adlı makalemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Twitter gece modu pc hakkında merak ettiğiniz sorunları yorumlar alanından bize iletebilirsiniz. Twitter, Instagram ve Facebook gibi platformların güncel özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalınız. 

Diğer Yazılarımız