Instagram

Twitter Hesabı Açma

Twitter Hesabı Açma ile son zamanların popüler uygulaması olan Twitter hakkındaki bütün bilgiler için doğru yerdesiniz. 


  Sosyal medya platformu Twitter, son yılların en popüler sosyal ağı olarak bilinmektedir. Twitter'ın diğer platformlardan farkı ise kullanıcıların düşüncelerini her konuda rahatça paylaşabilmeleridir. Twitter, uygulaması üzerinde kullanıcıların düşüncelerini özgür bir şekilde paylaşabildiği bu uygulamanın diğer sosyal medya mecralarına göre farkı daha özgür bir platform olmasıdır. Bu nedenle de Twitter kullanıcıları twitter kaydol nasıl olunur ile uygulama üzerinde paylaşımlarını kolay bir şekilde yapabilmektedirler. Bunların yanı sıra kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan birisi ise Twitter hesap açma işlemlerinin nasıl yapıldığıdır.

Twitter hesabı açma işlemlerinize başlamadan önce Twitter Hesap Silme - 2018 - Resimli Anlatım adlı yazımıza burdan göz atmanızı tavsiye ederim.

  Bugünkü yazımızda siz değerli okurlarımız için Twitter hesap açma işleminin her türlü detayını yazılı ve görsel olarak anlatmak istedik. Twitter hesap açma işlemlerini bağlanmış olduğunuz cihaza göre farklı yöntemlerini bu yazımızda bulabilirsiniz. Hem bilgisayarınız üzerinden hem de akıllı telefonunuz üzerinden bu yazımızda Twitter hesap açma işlemlerinin tüm detaylarını resimli anlatımlarla yapabilirsiniz.

Peki Twitter hesabı nasıl açılır? twitter hesabıma giriş nasıl yapılır? Bugünkü yazımızda sizler için twitter hesap açma 2018 nasıl açılacağını hazırladık.

Twitter Hesabı Açılırken Uygulanacak Adımlar Nelerdir?

Bilgisayardan Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

Bilgisayarınız üzerinden Twitter hesabı oluşturabilmeniz için ilk olarak twitter masaüstü giriş olan Twitter Kaydol sayfasına gidiniz.

Telefondan Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

  Telefon üzerinden Twitter hesabı oluşturabilmeniz için ilk olarak twitter giriş mobil uygulamasını twitter indir ile cihazınıza indiriniz. Twitter uygulamasını aşağıdaki bağlantıları kullanarak da kolay bir şekilde indirebilirsiniz. twitter indir kaydol linkleri aşağıdaki gibidir.

Android cihazlar için Twitter:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twitter.android&hl=tr

iOS cihazlar için Twitter:https://itunes.apple.com/us/app/twitter/id333903271?mt=8

  Twitter Hesabı Açma hakkında yazmış olduğumuz makalenin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu konuda merak etmiş olduğunuz bilgilere veya karşılaşmış olduğunuz sorunları aşağıdaki yorum formunu kullanarak bize iletebilirsiniz.

Diğer Yazılarımız