Instagram

Twitter Hesap Silme - 2018 - Resimli Anlatım

Twitter Hesap Silme ile son zamanların popüler uygulaması olan Twitter hesabınız ile ilgili problemler yaşıyor ve Twitter hesap silme 2017 mobil hakkında bütün bilgiler için doğru yerdesiniz.


  Twitter bilindiği üzere Türkiye’de Instagram'dan sonra en fazla kullanıcıya sahip olan ikinci büyük sosyal medya platformudur. Twitter üzerinden kullanıcıların tweet ve retweet gibi paylaşımları yapabildiği bu uygulamada kullanıcılar Twitter uygulamasını daha çok haber takibi odağında kullanıldığı görüşündedirler. Bu nedenle de bir çok kullanıcı Twitter hesaplarını silebilmektedirler. 

Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

  Milyonlarca paylaşımın yapıldığı Twitter'da düzenli olarak güncellemeler de yapılmaktadır. Yapılan güncellemelerin yanı sıra Twitter'da sorun yaşayan bir çok kullanıcı bulunmaktadır. Bu sorunlardan bir taneside Twitter hesaplarını nasıl silebilecekleridir. Kullanıcıların Twitter hesaplarını silmelerinin en büyük nedenlerinden biriside gizlilik, güvenlik, kötüye kullanım ve benzeri nedenlerden ötürü hesaplarını silmek istemeleridir. Peki Twitter Hesabı Nasıl Silinir? Detaylar...

Twitter hesabınızı silebilmeniz için ilk olarak hesabınıza masaüstü veya dizüstü bilgisayardan giriş yapmanız gerekmektedir. Bunun nedeni ise Twitter hesap silme mobil cihazlar üzerinden hesap silme taleplerini nadiren de olsa yapmamasıdır. 

Twitter Hesap Silme 2018 işlemlerinizi gerçekleştirmek için ilk olarak Twitter hesabınıza masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardan giriş yaptıktan sonra aşağıda bulunan Twitter hesap silme linki 2017 bağlantıya tıklayarak hesap silme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Twitter Hesap Silme Linki:https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation

Twitter Hesabınızı Silerken Bilmeniz Gerekenler;

  1. Silmiş olduğunuz Twitter hesabınızı 30 gün içerisinde tekrardan aktifleştirebilirsiniz.
  2. Bunun için 30 günlük süre zarfında hesabınıza tekrar giriş yaparak hesap silme işlemlerinizi iptal edebilirsiniz.
  3. Hesabınıza tekrardan giriş yapmadığınız taktirde 30. günün sonunda hesabınız kalıcı olarak silinir.
  4. Hesabınız kalıcı olarak silindikten sonra geri getirilmesi mümkün değildir.
  5. Kullanıcı adınızı değiştirmek için hesap silmenize gerek yok. Ayarlar sayfasından bu değişikliği yapabilirsiniz.

Not: Silmiş olduğunuz hesabın kullanıcı adını gelecekte yeni bir hesap açtığınızda kullanmayı düşünüyorsanız, hesabınızı silmeden önce kullanıcı adınızı değiştirmeniz gerekir. Aksi takdirde daha önce almış olduğunuz kullanıcı adı ile Twitter hesabı açamazsınız.

Twitter hesap silme 2018 mobil başlıklı makalemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Önceki yazımız olan Snapchat Hesap Silme adlı makalemize blog sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Yazılarımız