Instagram ‘Şu anda oluşturabileceğiniz işletme sayısında sınıra geldiniz’ Hatası – 2023

Instagram uygulamasında son zamanlarda oldukça sık bir şekilde karşılaşılan Şu anda oluşturabileceğiniz işletme sayısında sınıra geldiniz hatası, hem Türkiye’de hem de dünya genelinde sıklıkla kullanıcıların hesaplarını kullanımına ve işletme hesapları için reklam vermelerine sebep oluyor. Bu nedenle de kullanıcılar işletme hesaplarından reklam vermediği için ciddi maddi kayıplar yaşayabilmektedir.

İşletme hesabı sınırı alan okurlarımıza genellikle canlı destekten, epostalardan veya da blog yazılarımız ile yardımcı olmaya çalıştık ve çözüm önerileri sunduk. Bu sorunlarda genellikle çözüme kavuştuğu için okurlarımıza tekrardan makale yazma ihtiyacı duyduk. Peki Instagram işletme hesabı sorunu nasıl düzeltilir?

Instagram işletme hesabı sınırına ulaştınız hatası genellikle bir Facebook hesabına bağlanan Instagram hesabı için işletme hesabı açılmış olmasıdır.

Devredilen Hesaplar’da Sorun Yüksektir

Instagram işletme hesabı sınırı hatası büyük oranda hesap satışı veya devredilen hesaplarda olmaktadır. Bunun nedeni Instagram’ın getirmiş olduğu kısıtlamalar nedeniyle hesap satışı veya devretmesi eskisi gibi maalesef kolay olmuyor. İşletme hesabı sınırı hatası sorunu ile karşılanmaması için devredilen Instagram hesabının bağlantılı olduğu Facebook hesabı da devredilmeli veya da bağlantısı kaldırılması lazımdır. Aksi durumlarda işletme hesabı sınırı bu tarz hesaplarda her zaman olacaktır ve sorunu düzeltmeniz imkansız olabilir.

İşletme hesabı devir alan kullanıcı işletme hesabından kişisel dönüş yaptığında veya da reklam yapmaya çalıştığında işletme hesabı sorunu ile karşılacaktır.

Instagram İşletme Hesabına Geçemiyorum Sorunu

Bu sorunun diğer bir nedeni ise işletme hesabı olan Instagram sayfasını gizliye veya kişisele çevirip tekrardan işletme hesabına çevirmeye çalışılmasıdır. Tekrardan işletme hesabı yapılması için işlem yapıldığında işletme hesabı sınırına geldiniz sorunu hatasını almış olacaksınız.

Instagram İşletme Hesabı Sınırına Geldiniz Sorunu Nasıl Çözülür?

Yaşamış olduğunuz şu anda işletme hesabı sınırına geldiniz sorununu çözmeniz için aşağıdaki adımları denediğinizde sorun büyük ihtimalle çözülmüş olacaktır.

Sorunun düzelmesi için yapılması gereken ilk adım, daha önce bağlantı kurulmuş olabilecek diğer tüm Facebook hesaplarına giriş yapıp işletme için açılmış tüm sayfalarının bağlantılarını kaldırmanız veya bu sayfaları tamamen silmeniz gerekir.

Genelde bu tarz sorunlarda aynı hesaba bir çok Facebook hesabından bağlantı yapılmış olabiliyor. Çünkü sorunun düzelmesi için bir çok cihazdan veya hesaptan deneme yapılmış olabilir ve bir Facebook hesabından işletme hesabı için sayfa oluşturulmuş olabilir.

Daha önce bağlantı kurmuş olabileceğiniz tüm Facebook hesaplarından çıkış yaptığınızdan emin olduktan sonra tekrardan yeni bir işletme hesabı oluşturup Instagram hesabınızı bu sayfaya bağlamanız gerekiyor.

Tüm bu adımları denediğinizde sorununuz çözüme kavuşacaktır lakin gözden kaçabilen bir çok nokta olabilir. Bu nedenle de tüm adımları eksiksiz ve dikkatle yaptığınızdan emin olunuz.

Tüm bilgilerin yanı sıra buna ek olarak Instagram uygulamasının kullanım koşullarına göre hazır Instagram hesap satışı ve devretilmesi yasaktır.

Instagram İşletme Hesabı Sınırına Ulaştınız Kesin Çözüm

instakib danışmanlık ekibi olarak bu sorunu ücretli olarak 1 saat içerisinde çözebilmekteyiz. Detaylı bilgi için 0532 068 54 57 bu numaradan destek alabilirsiniz.

Instagram işletme hesabı sınırına ulaştınız hatası hakkında sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Sorunla karşılamaya devam ediyorsanız bizlere sorununuzu yorumlardan alanından iletebilirsiniz.

Bir sonraki makalemizde görüşmek dileğiyle 🙂

Güncellendi.

Instagram ‘Şu anda oluşturabileceğiniz işletme sayısında sınıra geldiniz’ Hatası

Instagram, milyonlarca kişi tarafından kullanılan popüler bir sosyal medya platformudur. İşletmeler de Instagram’ı pazarlama ve tanıtım amaçlı kullanabilirler. Ancak, bazen Instagram kullanıcıları “Şu anda oluşturabileceğiniz işletme sayısında sınıra geldiniz” hatası alabilirler. Bu hata mesajı, kullanıcının artık yeni bir işletme hesabı oluşturamayacağı anlamına gelir. Bu hatanın nedenleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu makaleyi okuyabilirsiniz.

Nedenleri

  1. Sınırlı Sayıda İşletme Hesabı: Instagram, bir kullanıcının açabileceği işletme hesaplarına sınırlı bir sayıda izin verir. Bu sayı genellikle 5’tir. Dolayısıyla, bir kullanıcının zaten 5 işletme hesabı varsa, yeni bir işletme hesabı oluşturamayacaktır.
  2. Hesap Doğrulama: Instagram, belirli işletme hesaplarını doğrulamak için bazı şartlar koşar. Bu şartlar genellikle hesap sahibinin kimlik bilgilerini, işletme faaliyetlerini vb. içerir. Eğer hesap sahibi, Instagram’ın doğrulama şartlarını karşılamazsa, yeni bir işletme hesabı oluşturamayabilir.
  3. Tekrarlayan Hesap Oluşturma: Instagram, kullanıcıların aynı işletme için birden fazla hesap açmasını istemez. Bu durum, spam içerikler ve hesaplarla mücadele etmek için alınan bir önlemdir. Dolayısıyla, aynı işletme için birden fazla hesap açmaya çalışmak, kullanıcılara “Şu anda oluşturabileceğiniz işletme sayısında sınıra geldiniz” hatası verebilir.
Instagram 'Şu anda oluşturabileceğiniz işletme sayısında sınıra geldiniz' Hatası

Çözümleri

  1. Mevcut İşletme Hesaplarını Yönetin: Eğer bir kullanıcının 5’ten az işletme hesabı varsa ve hala “Şu anda oluşturabileceğiniz işletme sayısında sınıra geldiniz” hatası alıyorsa, o zaman hesaplarını yönetmeye başlaması gerekir. Bu hesapları birleştirebilir veya gereksiz olanları silerek yeni bir işletme hesabı oluşturma imkanı kazanabilir.
  2. Hesap Doğrulama: Instagram, doğrulama için bir dizi adım belirler. Bu adımları tamamlayarak, hesap sahibi yeni bir işletme hesabı oluşturma imkanı kazanabilir.
  3. Tekrarlanan Hesap Oluşturma: Eğer kullanıcının aynı işletme için birden fazla hesabı varsa, gereksiz olanları silmesi gerekir.

You Might Also Like

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir