Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır | 2023 Güncel

Instagram uygulaması çoğu kullanıcı tarafından sıklıkla kullanılmaya devam edilirken, bazı kullanıcılar tarafından bir çok özelliği tam olarak keşfedilmiş değildir. Bu özelliklerden birisi de bazı kullanıcıların bilmediği instagram video indirme özelliğidir. Bu nedenle de okurlarımız tarafından da sıklıkla merak edilen video indirme işlemi hakkında makale yazma ihtiyacı duyduk. Daha önceki bazı makalelerimizde instagram fotoğraf indirme ve instagram dm mesajlarını indirme işlemlerinden bahsetmiştik. Peki instagram’da video nasıl indirilir? instagram videolarını telefona nasıl indirebiliriz? hakkındaki adımları açıklayacağız.

Instagram uygulamasından cihazıma video indirebilir miyim?

Instagram videoları kullanıcılar tarafından sevilerek kullanılarak popüler bir hale gelmiştir. Bu nedenle de bazı kullanıcılar beğenmiş oldukları videoları Instagram uygulamasından telefonlarına indirmek istemektedirler. Facebook uygulamasında olduğu gibi, Youtube, Twitter ve Instagram’dan da videoları cihazınıza indirebilirsiniz. Telefonunuzun, markasına göre değişiklik gösterebilen uygulamaları ve web sitelerini sizler için adım adım araştırdık.

Instagram’daki videolar nasıl indirilir?

Instagram uygulamasından cihazının modeline göre video indirmek için iki farklı yöntem kullanabilirsiniz. Lakin bu yöntemleri videoları indireceğiniz alana göre seçmeniz gerekir. iPhone ve iOS işletim sistemi cihazlarda çalışan uygulamalar farklı olurken, Android işletim sistemi cihazlarda bulunan uygulamalar farklı olabilmektedir. Buna ek olarak da bilgisayarınız üzerinden video indirme işlemi yapmaya çalıştığınızda yine Windows işletim sistemi bilgisayarlar ile iOS işletim sistemine sahip olan Mac bilgisayarlarda farklı çalışan programlar olabilmektedir.

Instagram’dan iPhone telefonlara veya iPad tabletlere video nasıl indirilir?

Instagram uygulamasından iOS işletim sistemi cihazınıza video indirmek için App Store’dan bir indirme uygulaması kullanmanız gerekir. Video indirme uygulaması olarak bilinen bu uygulamalara videonunun paylaşım linkini kopyalayarak telefonuza indirebilirsiniz.

Instagram’dan Android telefonlara veya tabletlere video nasıl indirilir?

Instagram’da beğendiğiniz videoları telefonunuza indirme işlemi Android ve iOS cihazlar için aynı işlemlerdir. Eğer Android işletim sistemi cihaza sahip iseniz Google Play Store’dan telefonunuza indirebilirsiniz. Bu uygulamalar ile indirdiğiniz videoları telefonunuzun videolar alanından bulabilirsiniz.

Instagram paylaşımlarını indirebilmeniz için Video Downloader for Instagram uygulaması ile istediğiniz paylaşımı Instagram’dan telefona indirebileceğiniz bir uygulamadır.Bu uygulamayı Android kullanıcıları için ücretsizdir ve çoğu kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılmaktadır.

Uygulamayı telefonuza indirmeniz için bağlantı: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.videodownloaderforinstagram

Google Play Store’da bu uygulama benzeri farklı uygulamalar da bulunabilmektedir. Bu tüm uygulamalardan birisi ile Instagram’dan istediğiniz paylaşımı Android telefonunuza indirebilirsiniz.

Web sitesi ile Instagram paylaşımaları nasıl indirilir?
Telefonunuzdan veya da bilgisayarınızdan ek bir uygulama kullanmadan paylaşımları indirmek istiyorsanız, cihazınızdaki tarayıcı ile bazı web sitelerine girerek Instagram’dan dilediğiniz paylaşımı online olarak telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Arama motorunuza instagram video download yazdığınızda karşınıza bir çok video veya fotoğraf indirme sitesi çıkacaktır. Bu tarz sitelerden en popüler olanı ingramer.com web adresidir. Aşağıdaki linkten web sayfasına ulaşarak indirmek istediğiniz paylaşım türüne göre (fotoğraf, video, hikaye, IGTV) istediğiniz paylaşımı indirme butonuna paylaşımın bağlantısını yapıştırmanız yeterlidir. Daha sonra ekrandaki indir butonuna tıklayarak istediğiniz paylaşımı indirebilirsiniz.

Instagram Fotoğraf, Video ve IGTV İndirme Sitesi: https://ingramer.com/tools/instagram-photo-downloader

Bilgisayardan Instagram videolarını eklenti ile indirme
Instagram paylaşımlarını indirebilmeniz için Google Chrome’da bulunan bazı ekletiler sayesinde de indirebilirsiniz. Bu eklenti ile videoları ve fotoğrafları indirebilmek için Google eklentilerini Chrome Web Store sayfasından eklentilerden birisini bulup, bilgisayarınıza yüklemeniz ve etkinleştirmeniz gerekmektedir. Bilgisayar ile Instagram uygulamasında fotoğraf ve video indirebilmek için en sık kullanılan Google Chrome Instagram eklentisi olan Downloader for Instagram™ + Direct Message eklentisidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Instagram paylaşım indirme eklentisi olan Downloader for Instagram™ + Direct Message eklentisini bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

https://chrome.google.com/webstore/detail/downloader-for-instagram/olkpikmlhoaojbbmmpejnimiglejmboe

Güncellendi.

Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır ?

Beğendiğiniz bir Instagram videosunu indirmek isteyebilirsiniz ve bunun nasıl yapılacağı hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bu makalede, Instagram video indirme işlemini yapmak için adım adım bir kılavuz sunacağız.

#Adım 1: Videoyu İndirme

Instagram video indirmek için, ilk olarak videoyu indireceğiniz cihazda Instagram uygulamasına sahip olmanız gerekiyor. Videoyu indirmek istediğiniz Instagram hesabını açın ve videoyu bulun. Ardından, videoyu indirmek için birkaç seçeneğiniz var.

Tarayıcı Kullanarak

Tarayıcınızı kullanarak Instagram web sitesine gidin ve videoyu bulun. Videoya tıklayın ve videoyu oynatmak için bekleyin. Oynatırken, video oynatıcısının sağ alt köşesinde bir indirme simgesi görünmelidir. Bu simgeye tıklayarak videoyu indirin.

Video İndirme Uygulaması Kullanarak

Video indirme uygulaması indirin ve açın. Uygulama genellikle Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında kullanılan videoları indirmenize izin verir. Instagram hesabınızı açın ve videoyu bulun. Videoyu oynatın ve indirme simgesine tıklayarak videoyu indirin.

#Adım 2: Videoyu Düzenleme

İndirdiğiniz Instagram videosu, genellikle orijinal videodan daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olmayabilir. Bu nedenle, videonun çözünürlüğünü düşürmek veya boyutunu küçültmek isteyebilirsiniz. Bu işlemi yapmak için, bir video düzenleme uygulaması kullanabilirsiniz.

Video Düzenleme Uygulaması Kullanarak

Video düzenleme uygulaması indirin ve açın. İndirdiğiniz Instagram videosunu uygulamaya yükleyin. Ardından, videonun çözünürlüğünü düşürmek, boyutunu küçültmek veya diğer düzenlemeleri yapmak için uygulamayı kullanın.

#Adım 3: Videoyu Paylaşma

İndirdiğiniz ve düzenlediğiniz Instagram videosunu paylaşmak için, bir video paylaşma uygulaması kullanabilirsiniz.

Video Paylaşma Uygulaması Kullanarak

Video paylaşma uygulaması indirin ve açın. Düzenlediğiniz videoyu uygulamaya yükleyin.

You Might Also Like

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir