Snapchat Hesap Silme ile son zamanların popüler uygulaması Snapchat hesabınız ile ilgili problemler yaşıyor ve kapatmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.


Sosyal medya platformu Snapchat fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıdır. Snapchat'te kullanıcılar maksimum 60 saniyeye kadar çekmiş olduğu videoları paylaşabilmektedirler. Kullanıcıların atmış olduğu fotoğraf ve videolar hikayeler alanında gösterime sunulur ve uygulamada maksimum 24 saat gösterim süresi olmaktadır. Paylaşılan hikayelerin 24 saati dolduktan sonra otomatik olarak uygulama hikayeleri silmektedir.

Fotoğraf ve video paylaşımlarının yanı sıra sohbet penceresinden dilemiş olduğunuz arkadaşınızla sohbet edebildiğiniz bu programda dilerseniz Facebook uygulaması ile bağlantı kurup kolay bir şekilde giriş yapabilmektesiniz.

  Anlık fotoğraf paylaşma uygulamalarından olan Snapchat uygulaması 2018 yılında yapmış olduğu güncellemelerle en çok kullanılan uygulamalardan birisidir. Yeni güncellemlerle beraber Snapchat uygulaması her gün daha fazla kitleye ulaşmaktadır. Artan kitleyle beraber Snapchat uygulamasına her gün daha fazla yeni efektler ve özellikler eklemektedir.

Snapchat üzerinden kullanıcılar girişini yaptıktan sonra hesabını kontrol etme seçenekleri arasında hikayelerini kimlerin görebileceğini veya seçmiş olduğu kişileri telefon numarasından ekleyip ekleyemeyeceklerini seçebilmektedirler. Snapchat'te kullanıcılar uygulamaya numaralarını eklemeleri durumunda otomatik olarak rehberindeki tüm kullanıcılar görünecektir.

  Yapılan güncellemelerin yanı sıra Snapchat hesabını silmek isteyen bir çok kullanıcı bulunmaktadır. Bugünkü yazımızda Snapchat kullanıcıları için hesap silme işlemini anlatacağız.

Snapchat Hesap Silme Nasıl Yapılır?

  • Snapchat hesabını silmek için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayınız.
  • Ekranda açılan sayfada silmek istenilen hesabın kullanıcı adını ve parolasını girilip giriş yapılmalıdır.
  • Giriş yapıldıktan sonra ikinci aşamada ekranda bulunan "Hesabımı Sil" butonu bulunacaktır.
  • Hesabımı sil butonuna tıklandıktan açılan ekranda kullanıcı adı ve parola girildikten sonra "Devam" butonu ile hesap kolayca silinebilir.

Snapchat Hesap Silme Linki : https://accounts.snapchat.com/accounts/login

Bu işlemler sayesinde silinen hesap 30 gün boyunca donuk kalıcaktır. 30 gün süreç içerisinde hesaba giriş yapılmadığı taktirde silinen Snapchat hesabı kalıcı olarak silinecektir.

Sizlerde hesabınızı silmek ve bir daha Snapchat hesabınızı kullanmak istemiyorsanız bu adımları takip etmeniz durumunda Snapchat'ten kurtulabilirsiniz.

Silinen Snapchat Hesabını Geri Alma Yöntemi

Silinen Snapchat hesabını geri almak isteyen bir çok kullanıcı bulunmaktadır. Bu işlemleri yapmak isteyen kullanıcılara bu imkan verilmektedir. Eğer silinmeden önce hesabını yeniden aktifleştirmek isteyen kullanıcılar, Snapchat'te oturum açmaları yeterli olucaktır.

Snapchat Hesap Silme başlıklı makalemizin sonuna geldik. Diğer yazımız olan İnstagram Silinen Hesabı Geri Alma yazımıza da burdan ulaşabilirsiniz.

⟵ Blog