Film İzle

Pandemi sürecinden dolayı günümüzde film izlemek herkesin en büyük hobilerinden birisi. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de yasaklanan sinema salonlarına gitmek yerine internetten online olarak film izleme siteleri üzerinden film izlemeye başlamasıdır. Durum böyle olunca da internet üzerinden çoğu filmleri reklamsız olarak yayınlayan aylık ücretli çoğu web siteleri bulunuyor. Bunlardan bazıları Netflix, Blu Tv, Puhu Tv gibi online film siteleridir. Bu platformlara aylık ücretler ödeyerek abone olunabilmektedir. Bu tarz platformların çoğu kullanıcısı olsa da bazı kullanıcılar herhangi bir ücret ödemeden filmleri ücretsiz olarak izlemek istiyor. Ücretsiz olan internetteki birçok film siteleri güvenilir olmayan ve kaliteleri düşük olan web siteleridir. Bu yazımızda okurlarımız için filmleri internet üzerinden ücretsiz olarak güvenilir ve kaliteleri yüksek olan ücretsiz film sitelerini derledik. Yazımızın devamında hd film sitesi önerilerini ve ücretsiz film izle olarak paylaştığımız yazımız sayesinde 720p film izle ve 1080p film izle kalitesinde izleyebileceğiniz film sitelerini kolaylıkla bulabileceksiniz.

Film İzlemek İçin En İyi 10 Site

Ücretsiz olarak web sitelerinden film veya dizi izlemek istiyorsanız aylık ekstra paralar ödemenize gerek yoktur. Yazımızın devamında ki Full hd film kalitesi sunan bazı film siteleri sayesinde ücretsiz bir şekilde film ve dizi izleyebilirsiniz. Sizler için araştırıp hazırladığımız web sitelerinden film izlemek için kullanabileceğiniz en iyi 10 film sitesi şu şekilde;

  1. Youtube – www.youtube.com
  2. Retrovision – www.retrovision.tv
  3. Crackle – www.crackle.com
  4. Open Culture – www.openculture.com
  5. PopcornFlix – www.popcornflix.com
  6. Hulu – www.hulu.com
  7. Pluto TV – corporate.pluto.tv
  8. The Internet Archive – www.archive.org
  9. MoviesFoundOnline – www.moviesfoundonline.com
  10. Public Domain Torrents – www.publicdomaintorrents.info

Yukarıda bulunan film siteleri aracılığı ile izlemek istediğiniz bir çok filmi full hd şeklinde ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Bunlara ek olarak sizin için Hd kalitesinde izleyebileceğiniz bazı film önerileri listesi hazırladık.

Film Önerileri

Film izlemeyi seven kişilerin karşılaştığı sorunlardan birisi bir süre sonra izleyecek film bulamamalarıdır. Bu nedenle de çoğu kullanıcı yeni filmleri izlemek için internet üzerinden film önerileri araştırıyor. Film izlemek için araştırmalar yapan okurlarımıza da hazırladığımız listeden istediği filmi seçebilir, yukarıda belirtmiş olduğumuz film siteleri üzerinden tüm filmelere ücretsiz ve hd olarak bu filmleri izleyebilmektedirler.

  1. Yüzüklerin Efendisi Serisi;
    Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, Yüzüklerin Efendisi 2: İki Kule, Yüzüklerin Efendisi 3: Kralın Dönüşü
  2. Hobbit Serisi; Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, Hobbit 2: Smaug’un Çorak Toprakları, Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı
  3. John Wick Serisi; John Wick, John Wick 2, John Wick 3: Parabellum
  4. Joker
  5. Mucize Serisi; Mucize, Mucize 2: Aşk
  6. Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
  7. Tolkien
  8. Yeşil Yol
  9. Sevginin Gücü
  10. Hamilton

IMDb Puanı En Yüksek 10 Film

  1. Esaretin Bedeli (1994) IMDb Puanı – 9,2
  2. Baba (1972) IMDb Puanı – 9,1
  3. Baba 2 (1974) IMDb Puanı – 9,0
  4. Kara Şövalye (2008) IMDb Puanı – 9,0
  5. 12 Öfkeli Adam (1957) IMDb Puanı – 8,9
  6. Schindler’in Listesi (1993) IMDb Puanı – 8,9
  7. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) IMDb Puanı – 8,9
  8. Ucuz Roman (1994) IMDb Puanı – 8,8
  9. İyi, Kötü ve Çirkin (1966) IMDb Puanı – 8,8
  10. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001) IMDb Puanı – 8,8

Yukarıda paylaşmış olduğumuz IMDb Puanı En Yüksek 10 Filmlere ve Film önerilerine yazımızdaki Film İzlemek İçin En İyi 10 site alanından ulaşarak ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Bunların yanı sıra YouTube platformu üzerinden restore edilerek yayınlanan eski Yeşilçam filmlerini de ücretsiz olarak hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Bizi takip etmeye devam ederek ücretsiz film izle ilgili tüm detaylara sitemizin blog sayfasından ulaşabilirsiniz.

You Might Also Like

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir